Wendy Van Wanten eerlijk over relatie met Frans: “Recent was het weer zover”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat weer een stuk beter met Wendy Van Wanten. Begin november kreeg ze te kampen met een burn-out.

Er zijn ook al een tijdje geruchten dat het opnieuw niet meer gaat tussen haar en Frans. "Hij is de papa van mijn dochter Estelle en nog steeds mijn maatje. Maar zoals bij maatjes wel eens gebeurt, kent ook onze relatie ups en downs. Recent hebben we zo'n dipje gehad, maar nu zitten we weer in een up-periode. En die voelt goed aan. Ook Frans heeft knopen doorgehakt en voornemens gemaakt”, legt Wendy Van Wanten uit in Het Laatste Nieuws.

“Hij is vorig jaar opnieuw in de bouwsector aan de slag gegaan. Niet alleen omdat hij dat altijd graag gedaan heeft, maar ook met het oog op de opbouw van zijn pensioen. In het begin had ik het daar moeilijk mee, omdat ik me afvroeg of er niet meer aan de hand was. Maar ondertussen is gebleken dat het wel een goede keuze is.” 

“Het doet hem zichtbaar deugd en wij hebben in onze relatie een nieuwe balans gevonden. Ik begrijp nu ook beter dat hij zich gewoon veilig wilde stellen, voor het geval er met mij iets zou gebeuren. Het gevolg is wel dat Frans me niet meer naar alle optredens vergezelt. Daar heb ik nu een road manager voor. Al gaat hij af en toe toch nog mee. We voelen ons daar allebei goed bij."