Prins William neemt drastische beslissing over zijn vrouw Kate: “Hij heeft geen andere keuze”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Binnen het Britse koningshuis verloopt momenteel niet alles over rozen. Prins Andrew werd het middelpunt van het Epstein-schandaal, Harry en Meghan Markle lieten de monarchie vallen als een baksteen, en een Britse man beweert dat hij het geheime liefdeskind is van prins Charles en Camilla. Voor prins William is het welletjes geweest. Hij schakelt zijn geheime wapen in. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Volgens prins William vallen de brokken nog te lijmen. Hij heeft geen andere keuze dan zijn geheime wapen in te schakelen: Kate Middleton. Zijn sympathieke echtgenote moet het imago van het Britse koningshuis terug opkrikken. 

“Kate Middleton is de laatste weken niet weg te denken uit het straatbeeld”, klinkt het bij insiders. “Ze duikt op in scholen, bezoekt musea, staat op honderden schattige kiekjes met kinderen... Niet heel afwijkend van wat ze vroeger deed, maar ze wordt vandaag opvallend naar de voorgrond geschoven. Slim, want hoe kan je de aandacht van het volk beter afleiden van al het negatieve, dan met iemand die ze altijd al graag hebben gezien?”

Kate is momenteel de spreekwoordelijke wortel voor de neus van Britten die de laatste maanden een afkeer hebben ontwikkeld voor de monarchie. “Ze was aanvankelijk ook niet van adel, dus ze is ‘herkenbaar’. Bovendien is ze warm in de omgang. Ze is een moeder van drie kinderen. Ze is modieus, maar niet controversieel. Tegelijkertijd heeft ze de gratie en houding van een echte royal. Zij moet mensen dus herinneren aan alle goede kanten van het koningshuis.”