VTM neemt erg ingrijpend besluit over ‘De Kotmadam’
VTM neemt erg ingrijpend besluit over ‘De Kotmadam’
Foto: Medialaan

De Kotmadam houdt ermee op. Na 25 seizoenen en meer dan 350 afleveringen wordt vandaag de allerlaatste scène van dit stukje televisiegeschiedenis ingeblikt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

“We hebben altijd gezegd dat het 25ste seizoen het laatste zou zijn, dus we hebben met de acteurs afgesproken dat we dit moment gaan vieren als het einde”, vertelt ‘De Kotmadam’-bezieler René Vlaeyen in Het Laatste Nieuws.

Toch zet hij de deur voor een mogelijk vervolg nog op een kiertje. “Zeg nooit nooit, er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Maar áls we terugkomen, zal dat met een volledig andere invalshoek moeten zijn. Het verhaal zoals we het nu kennen, is verteld.”

Geen film van De Kotmadam

Even werd er geopperd om de reeks af te sluiten met een film, maar die piste is inmiddels afgesloten. “Voor een film zouden we onvermijdelijk buiten de muren van de studio moeten treden”, vertelt Vlaeyen. “Een grote kost, maar het zou ook vreemd aanvoelen voor de kijker. Geen enkele afleveringen werd namelijk buiten de studio opgenomen. Nee, laat ons dan maar met een typische ‘De Kotmadam’-aflevering afsluiten.”

Wanneer dat laatste 25ste seizoen te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.