Prins Harry en Meghan Markle hebben niet veel tijd meer: “Vader Charles maakt er meteen een einde aan”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle besloten om voorlopig in Canada te gaan wonen. Zo scheiden ze af van het Britse koningshuis.

Al hebben prins Harry en Meghan Markle nog steeds de steun van de Queen. Robert Lacey, die zich als historicus gespecialiseerd heeft in de Britse koninklijke familie en tevens meewerkt aan de prestigieuze Netflix-serie ‘The Crown’, denkt in Dag Allemaal te weten wat het plan is van Harry en Meghan.

“Harry en Meghan zijn erg goed bevriend met Barack en Michelle Obama. Hun stichting zamelt elk jaar 225 miljoen euro in. Die Obama Foundation is Harry en Meghans voorbeeld. Met die inkomsten willen ze acties en verenigingen steunen waar ze zelf in geloven, zoals vrouwenrechten voor Meghan en de strijd tegen aids voor Harry. En zal er nog genoeg overschieten om hun eigen kosten te betalen.”

"The Obama Foundations is prins Harry zijn grote voorbeeld"

“Harry en Meghan zullen er vooral over moeten waken dat ze niet al te opvallend teren op hun koninklijke achtergrond. Maar als ze de klippen van de slechte smaak omzeilen en geen deals sluiten met louche figuren, dan kunnen ze er een groot succes van maken.”

Maar de klokt tikt in hun nadeel. Harry’s vader Charles en broer William zijn minder zeker over het project. “Charles en William zijn misschien niet helemaal mee, maar de Queen staat echt wel achter het plan. Het kan niet zo lang meer duren voor Charles haar opvolgt en dan zijn ze die steun kwijt."