Herman Brusselmans wil graag vader worden maar ziet nu al een groot probleem opduiken: “Dit staat dat kind te wachten”
Herman Brusselmans wil graag vader worden maar ziet nu al een groot probleem opduiken: “Dit staat dat kind te wachten”
Foto: Photonews

Zaterdagochtend was schrijver Herman Brusselmans (62) te gast in het programma ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op radiozender JOE. Hij praatte er met presentatrice Evi Hanssen (41) onder meer over zijn kinderwens.

Herman Brusselmans vertelde aan Evi Hanssen dat hij graag nog vader zou worden. “Het is een moeilijke kwestie. Mijn vriendin is 28 en ik 62. Een vrouw van 28 die denkt aan kinderen”, klinkt het. “Mijn eerste vrouw Gerda raakte gewoon niet zwanger, en Tanja heeft vanaf dag één dat we samen waren gezegd: ‘Ik wil geen kinderen.’”

Maar nu zou het er misschien toch van kunnen komen: “Ik zit nog in de fase van ‘we zullen wel zien’. Ik denk wel dat ik een goede papa zou zijn die veel tijd doorbrengt met zijn kinderen. Ik hoef niet meer dagelijks iets te doen, hé. Ik zie mezelf ook ’s nachts opstaan”, vertelt Herman, “Ik heb al gezegd dat ik een lamzak ben maar daarin zou ik geen lamzak zijn. Voor een wezen van wie ik houd, heb ik heel veel over.”

Toch is Herman ook bezig met de harde realiteit. “Ik denk wel dat ik blij zou zijn. Ik kijk er wel naar uit, maar het kind gaat wel een oude vader hebben. Het gaat zijn vader niet hebben tot hij dertig is. Mijn bottom line is altijd: er zijn niet zoveel mensen in je leven die je graag ziet, en dan moet je goed zijn voor die mensen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.