Evi Hanssen enorm geschrokken over uitspraak van jong meisje: “Dat dit nog kan in 2020, mijn mond viel open”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Evi Hanssen gaat op VIER een vierdelige reeks presenteren over internet en seksualiteit. ‘Help, mijn borsten staan online’, zorgt voor soms schokkende uitspraken en beelden.

“Mijn leven zit du s eventjes vol seks en porno”, vertelt Evi Hanssen in Humo. “Gelukkig houden de repetities voor Mamma Mia’ het een beetje in evenwicht. Die musical gaat overigens op 22 maart in première.”

In het programma komen ook meisje aan bod die een naaktfoto stuurden naar hun vriend maar die de foto dan op het internet plaatste wanneer het misging tussen hen. In een aflevering hoor je een meisje zeggen dat je geen respect hebt voor je lichaam als je zulke foto’s verstuurt. “Mijn mond viel open”, is Evi eerlijk. “Dat is zo’n conservatieve, bijna streng katholieke gedachtengang!”

“Ik vind het onthutsend dat we in 2020 nog altijd zo bekrompen met seksualiteit omgaan. En, in hetzelfde genre: dat meisjes niet met te weinig jongens naar bed mogen gaan, maar zeker ook niet teveel. Want in het eerste geval ben je een seut, en in het tweede geval een slet.”