Dieter Coppens heeft boodschap voor kijkers van ‘Down The Road’: “Dt moet nu maar eens gedaan zijn”
PMN
Dieter Coppens heeft boodschap voor kijkers van ‘Down The Road’: “Dt moet nu maar eens gedaan zijn”
Foto: Photonews

Normaal gezien zou maandag het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’ van start gaan. De staking bij de VRT die dag gooit echter roet in het eten.

De fans van het programma gaan dus nog een weekje langer moeten wachten. Heel Vlaanderen kijkt er weer naar uit hoe Dieter Coppens zich zal ontfermen over zijn deelnemers met Down.

Dieter blijkt een heel hoge aaibaarheidsfactor te hebben. “Dat komt vooral door het onderwerp van de reeks. En oké, ik ben geen slechte kerel, maar ik ben allesbehalve een heilige”, reageert Dieter in Dag Allemaal.

“Soms wordt er overdreven met complimentjes en dan zeg ik dat ook. Ik ben het uithangbord van dit programma. De pluimen horen op de hoed van de héle ploeg achter ‘Down The Road’. Door de reeks hebben de mensen een ideaalbeeld van mij en dat moet gedaan zijn”, lacht Dieter.

“De mensen thuis zien tien afleveringen die Dieter, maar dat is maar één facet van mij. De andere Dieter staat soms te roepen op zijn kinderen: ‘Kunt ge alsjeblieft dat eens doen!’ Tuurlijk ben ik tijdens de opnamen wel wie ik ben, want die gasten maken dat je puur jezelf kan zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.