Emotionele Kate Middleton doet schrijnende onthulling: “Ik voelde mij zo eenzaam”
Emotionele Kate Middleton doet schrijnende onthulling: “Ik voelde mij zo eenzaam”
Foto: Photonews

Kate Middleton (38) heeft onthuld dat zij zich vlak na de geboorte van haar eerste kindje George erg eenzaam voelde. Dat heeft ze toegegeven bij een bezoek aan een kinderdagverblijf in Cardiff.

Kate Middleton ging woensdag op bezoek bij het Ely and Caerau Children’s Centre in Cardiff, waar ouders en hun kinderen terecht kunnen voor opvang en een praatje. “Had ik maar zoiets gehad”, zuchtte de hertogin.

“In dat eerste jaar, toen ik net bevallen was van George, werkte William nog voor de Search and Rescue. We kwamen hierheen, en ik zat samen met een piepkleine baby in het midden van Anglesey. Het was zo eenzaam, zo afgesloten.” En ze voegt eraan toe: “Er was geen familie in de buurt, en William deed nachtshiften.”

“Tegenwoordig zijn zo veel families verspreid over het hele land. Het is veel moeilijker om op de andere generaties te rekenen voor steun”, vertelde Kate in gesprek met een moeder die dat beaamde en eraan toevoegde: “Daarom kan je naar hier komen, en tegen de mensen zeggen: ‘Ik heb niet geslapen’.” “En dan antwoordt iedereen: ‘Ik ook niet!’”, lachte Kate. “Het maakt het normaal. Niemand gaat je daarom scheef bekijken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.