Dit is er écht gebeurd tijdens de vechtpartij in de villa van haar vriend: “Tanja Dexters stond vol blauwe plekken”
Dit is er écht gebeurd tijdens de vechtpartij in de villa van haar vriend: “Tanja Dexters stond vol blauwe plekken”
Foto: Photonews

Tanja Dexters was onlangs betrokken bij een hoogoplopende ruzie in de villa van haar vriend Michaël Peeters. Tanja raakte daarbij gewond. De advocaat van Tanja Dexters omschreef het gevecht in de woning van Peeters als een ‘banale ruzie’, waarbij ‘geen druppel bloed vloeide’.

Bij de uit de hand gelopen ruzie moest de politie ingrijpen, er werd een arts opgetrommeld en die oordeelde dat Tanja Dexters acht dagen arbeidsonbekwaam kwam. Er vloeide geen bloed, maar de redactie van de Showbizzsite kwam te weten dat Tanja Dexters vol blauwe plekken stond.

Enkele dagen na het voorval vertelde een persoon uit de vriendenkring van Tanja aan de redactie van de Showbizzsite dat zij even niet bij haar vriend Michael Peeters verbleef maar bij een vriendin ging logeren.

Tanja zou er niet uitgezien hebben, de klappen zouden hard zijn aangekomen en het zou even duren vooraleer de blauwe plekken zouden verdwijnen. “Een dokter die acht dagen arbeidsongeschiktheid voorschrijft, dat doet een dokter niet zomaar”, reageert de persoon wiens naam de Showbizzsite op verzoek niet meedeelt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.