Prins Harry heeft geen genade met zijn broer William: "Zelfs dit wil hij niet meer voor hem doen, er zit een serieuze haar in de boter ja"

bron: HLN
door: Redactie
Maandagochtend was prins Harry aanwezig in Greenwich voor het ‘UK Africa Investment summit’. Daarmee werkte hij zijn laatste officiële verschijning op de koninklijke agenda af.

Prins Harry maakte maandag zijn laatste verschijning op een officieel event voor zijn vertrek uit het Verenigd Koninkrijk. De hertog van Sussex zou maandagavond nog het vliegtuig opstappen om naar Meghan en Archie in Canada te reizen, net op het moment dat zijn broer William voor het eerst een groot event organiseert in naam van Queen Elizabeth, ter voorbereiding op de troon.

Hoewel William en Harry hun vete zouden hebben bijgelegd, lijkt er toch nog een haar in de boter te zitten. William organiseert maandagavond namelijk voor het eerst een groot solo-event in Buckingham Palace. Maar Harry zou daar niet bij zijn om zijn broer te steunen. Opmerkelijk, aangezien hij geen verplichtingen meer heeft en dus blijkbaar weigert zijn vertrek naar Canada uit te stellen.