VTM

Aan deze grote fout wil Koen Wauters na stukgelopen huwelijk nooit meer herinnerd worden: “Vrienden hadden me nochtans gewaarschuwd”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Na 17 jaar lief en leed te delen met Valerie De Booser (40), ziet Koen Wauters zijn huwelijk stranden. Maar dat is niet de eerste keer. Voor hij trouwde met Valerie stapte de zanger al eens in het huwelijksbootje met MTV-presentatrice Carolijn Lilipaly. Dat noemde de zanger ooit “een fout”.

In 1998 vond Koen Wauters de liefde bij de Nederlandse MTV-presentatrice Carolijn Lilipaly. Een fase uit zijn liefdesleven waar hij pas in 2017 zijn licht liet over schijnen. “Ik heb vrede met het liefdesparcours dat ik heb afgelegd. Maar het enige wat me wél gestoord heeft, is mijn huwelijk met Carolijn.”

De twee leerden elkaar in juni 1998 kennen op de set van ‘Sterrenslag’, en hadden het meteen vlaggen. In december van datzelfde jaar trouwden de twee in het grootste geheim op het eiland Sint- Maarten, terwijl ze op vakantie waren. Ze wisten het een half jaar lang te verbergen voor de pers, maar uiteindelijk moesten ze het toch opbiechten.

Maar het huwelijk hield geen stand, en na drie jaar kwam er al een einde aan het liefdesparcours van Koen en Carolijn. De drukke agenda van Clouseau, tv-werk voor VTM en woestijnrally’s lagen aan de basis van de breuk.

Wanneer Koen erop terugblikt, blijkt dat er toch meer schuilde achter het stukgelopen huwelijk. “Dat is een fout gebleken, een stommiteit”, gaf hij toe. “Vrienden hadden me nochtans gewaarschuwd, maar ik was te blind door verliefdheid toen dat gebeurde. Achteraf gezien was dat hele gebeuren een fake boel. Niet oprecht.”