Prins Harry en Meghan zijn hun koninklijke titels kwijt samen met heel wat geld
PMN
Prins Harry en Meghan zijn hun koninklijke titels kwijt samen met heel wat geld
Foto: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle beslisten om zich af te scheiden van de koninklijke familie. Dat zal nu voor hen wel grote gevolgen hebben.

Prins Harry en Meghan Markle moeten hun koninklijke titels His Royal Highness’ en ‘Her Royal Highness’ opgeven. Dat staat te lezen in een persmededeling van Buckingham Palace. Ze moeten ook het geld van de renovatie van Frogmore Cottage terugbetalen. Ze zullen ook geen dotatie meer ontvangen.

"Na vele maanden van gesprekken en meer recente discussies, ben ik blij dat we samen een constructieve en "ondersteunende oplossing hebben gevonden voor mijn kleinzoon en zijn gezin", schrijft Queen Elisabeth. 

“Harry, Meghan en Archie zullen altijd zeer geliefde leden van mijn familie zijn. Ik erken de uitdagingen die ze hebben ervaren als gevolg van het intensief volgen van hen door de media in de afgelopen twee jaar en steun hun wens voor een onafhankelijker leven."

"Het is de hoop van mijn hele familie dat de overeenkomst van vandaag hen in staat stelt een gelukkig en vredig nieuw leven op te bouwen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.