VTM

An Lemmens doet oproep voor deze dieren die iets schandalig meemaakten: "Jij kan ons helpen"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is al lang geen geheim meer dan An Lemmens een grote dierenvriend is. De presentatrice van VTM doet vandaag op haar Instagram een oproep.

An Lemmens is op zoek naar dierenartsen die zich op vrijwillige basis willen inzetten. "Zij kunnen ons team in Liberia komen versterken", luidt het. "Vooral in de periode eind maart, begin april.

"Libassa Wildlife Sanctuary is het eerste en enige opvangcentrum in het land dat verschillende diersoorten opvangt die slachtoffer werden van illegale handel en stroperij."

"We vangen schubdieren, antilopen, apen, (roof)vogels, kleine roofdieren en reptielen,...op met als hoofddoel deze opnieuw vrij te laten in de natuur."

"Naast het verzorgen van patiëntjes, kan je ook meehelpen in de dagelijkse verzorging van de meer dan 80 dieren die momenteel in de opvang verblijven."

"Je logeert in de Libassa Ecolodge, een luxueus ecoresort vlak naast het opvangcentrum."

"Iets voor jou? Of ken je iemand die wil komen helpen? Stuur gerust een mailtje (liwisa@hotmail.com) of stuur een Whatsapp bericht op het nummer (+231777555844)."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❗Oproep voor vrijwillige dierenartsen❗ Wij zijn op zoek naar dierenartsen die op vrijwillige basis ons team in Liberia willen komen versterken, vooral in de periode eind maart, begin april. @libassa_wildlife_sanctuary is het eerste en enige opvangcentrum in het land dat verschillende diersoorten opvangt die slachtoffer werden van illegale handel en stroperij. We vangen schubdieren, antilopen, apen, (roof)vogels, kleine roofdieren en reptielen,...op met als hoofddoel deze opnieuw vrij te laten in de natuur. Naast het verzorgen van patiëntjes, kan je ook meehelpen in de dagelijkse verzorging van de meer dan 80 dieren die momenteel in de opvang verblijven. Je logeert in de Libassa Ecolodge, een luxueus ecoresort vlak naast het opvangcentrum. Iets voor jou? Of ken je iemand die wil komen helpen? Stuur gerust een mailtje (liwisa@hotmail.com) of stuur een Whatsapp bericht op het nummer (+231777555844).

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

Tags an lemmens