VIER heeft belangrijk nieuws over ‘Gert Late Night’
VIER heeft belangrijk nieuws over ‘Gert Late Night’
Foto: Photonews

VIER lanceert vanaf volgende week zijn nieuwe voorjaarsschema, met vooral veel bekende titels. Ook ‘Gert Late Night’ keert terug.

Volgende week start VIER met de terugkeer van ‘Huizenjagers’ en een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’. Een week later pakt de zender vanaf uit met een nieuw seizoen van ‘Topdokters’ en de vierdelige reeks ‘Help! Mijn borsten staan online’, met Evi Hanssen. In dat late slot volgt later ‘Help! Mijn kind kijkt porno’.

Ook ‘Stukken van mensen’ met Evy Gruyaert keert terug. Al krijgt het programma drie nieuwe gezichten én een andere locatie. Later in het voorjaar start het achtste seizoen van ‘De Mol’, waarvoor gastheer Gilles De Coster en zijn team naar Griekenland trokken. Dina Tersago presenteert dan weer een tweede reeks van ‘Blind gekocht’.

Nieuw in het voorjaarsschema is ‘Influencers’, een sketchreeks waarin de draak gestoken wordt met mensen die zich via sociale media profileren als trendsetters. Ook nieuw is ‘Het parket’, een reportagereeks waarin Eric Goens de werking van het openbaar ministerie volgt.

Gert Late Night

Gert Verhulst en James Cooke zijn ook in 2020 nog niet uitgepraat, en dus keert ‘Gert Late Night’ zes weken terug. En ook ‘Love Island’ zal wellicht weer net voor de zomer worden uitgezonden.

In het najaar pakt VIER uit met een nieuw seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’, en een derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.