Wat een verandering! Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste is bijna onherkenbaar geworden
Wat een verandering! Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste is bijna onherkenbaar geworden
Foto: Photonews

Gewezen Miss Belgian Beauty Eveline Hoste (38) heeft een hele transformatie ondergaan. Ze is bijna onherkenbaar geworden.

Eveline Hoste besloot op een bepaald moment dat het tijd was om te vermageren. Ze is op korte tijd maar liefst 14 kilo afgevallen. “Ik vond al een tijdje dat het beter zou zijn om gezonder te eten en wat tijd in mezelf te investeren. Ik voelde dat mijn conditie stilaan te wensen overliet. En ik was niet meer tevreden als ik in de spiegel keek. Ik woog simpelweg wat te veel”, zegt de gewezen Miss Belgian Beauty in TV Familie.

“Dus ben ik meer regelmaat in m’n leven en voeding gaan steken. En ik ben beginnen sporten. Weet je wat het ook is? Ik wil m’n kinderen op een zo gezond mogelijke manier opvoeden. Maar dan moet je als vader en moeder natuurlijk het goede voorbeeld geven. Mijn man was altijd al gedisciplineerd bezig, maar ik kon wel wat beter, vond ik.”

Evelyne zocht hulp bij een voedingsdeskundige die voor haar een voedingsschema heeft opgesteld. Evelynes man, ex-voetballer Bjorn De Wilde, is haar personal trainer. Hij doet haar zweten in de fitness. “Ik doe mijn best, zeker en vast! Want zo’n dieet combineer je best met meer bewegen om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen.”

“Twee keer in de week ga ik met Bjorn sporten, en ook nog een keer in m’n eentje. Vooral krachtoefeningen en conditietraining. En ja, ook daardoor voel ik me een stuk beter en gezonder. Ik slaap ook beter, en als ik ’s morgens opsta voel ik me zo fris als een hoentje.”

https://www.instagram.com/p/B6vHQhMn9GN/

https://www.instagram.com/p/B5cfCuYnGFY/

Meer nieuws

Meer nieuws

.