Iedereen vreest voor ophefmakende onthullingen door Harry en Meghan: “Dit zal de wereld rondgaan, de Queen zal er niet meer van slapen”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Britse Queen Elizabeth hield gisteren een crisisvergadering over de toekomst van haar kleinzoon Harry en diens vrouw Meghan Markle binnen het Britse koningshuis. De Queen deelde achteraf mee dat ze de wens van het koppel begrijpt en dat het overleg constructief verlopen is.

Experts waarschuwen ondertussen voor een deal waar prins Harry en Meghan Markle niet helemaal tevreden mee zijn. En dat heeft een goede reden. Zijn ze misnoegd, waarschuwen kenners in de Britse media, zouden ze wel eens met hun verhaal naar hun goeie vriendin Oprah Winfrey kunnen stappen. Een openhartig gesprek dat de wereld rond zal gaan, en de Queen nog meer slapeloze nachten zal bezorgen.

Tom Bradby, die vorig jaar een documentaire maakte van het koppel en bovendien goed bevriend is met hen, schreef in The Sunday Times: “Ik heb wel een idee wat er in zo’n ongecensureerd interview zou kunnen gezegd worden. Fraai zal het niet zijn.” Volgens Bradby heeft Harry’s familie er dan ook alle baat bij dat er een eerlijke deal komt.