Annelien Coorevits heeft opvallend nieuws over haar dochter Elena: “Erg fijn als moeder”
Annelien Coorevits heeft opvallend nieuws over haar dochter Elena: “Erg fijn als moeder”
Foto: Instagram

Elena, het dochtertje van Annelien Coorevits en Olivier Deschacht, is te zien in de nieuwe campagne van de kinderlijn van Miracles, het mode- en accessoiremerk van haar mama. “Bij de creatie van de kids items vraag ik regelmatig de mening van mijn dochtertje Elena.”

Naast kleding en accessoires voor volwassenen, ontwerpt Annelien Coorevits sinds 2016 ook een kindercollectie waarvan haar dochtertje Elena het gezicht is. Daarbij focust ze steeds meer op de ‘twinning items’ voor moeder en dochter.

“Bij de creatie van de kids items vraag ik regelmatig de mening van mijn dochtertje Elena. De twinning collectie is dus echt een creatie van ons tweetjes”, vertelt Annelien. “Wanneer we er in onze twinning outfits samen op uit trekken is Elena altijd enorm fier dat ze ‘lijkt op mama’.”

“Als moeder is het ook erg fijn om op zo’n unieke manier verbonden te zijn met mijn dochter. Andere mama’s geven ook vaak aan dat de twinning collectie hen dichter bij hun dochter brengt. Dat is ongelooflijk leuk om te horen.”

https://www.instagram.com/p/B6nMcMzlA5-/

https://www.instagram.com/p/B5rjrFglJwf/

Meer nieuws

Meer nieuws

.