Fans doen schrikwekkende vaststelling over Jan Smit: “Dit is écht niet meer normaal”
Fans doen schrikwekkende vaststelling over Jan Smit: “Dit is écht niet meer normaal”
Foto: Photo News

Jan Smit gaat eind deze maand weer aan het werk. Dat bevestigt zijn manager aan BuzzE.

In november maakte Jan Smit bekend dat hij een tijdje rust zou nemen. Op Twitter schreef hij dat hij aan acute laryngitis zou lijden, een aandoening aan de stembanden. Sommige mensen hadden twijfels bij die uitleg. Zo ook zanger en presentator Gerard Joling, die in een radioshow verklaarde dat Smit volgens hem een burn-out heeft.

Het is een feit dat Jan Smit, die als kind al een vedette werd, al vele jaren een bijzonder druk leven leidt. Ja, hij heeft enorm veel hooi op z’n vork genomen. Te veel, waardoor hij uiteindelijk werd opgeslokt door een gigantische burn-out? Het is niet onmogelijk.

Vloek

In de entourage én bij de fans van Klubbb3, het ambiancetrio waar naast Jan Smit ook onze Christoff en de Duitster Florian Silbereisen deel van uitmaken, wordt vurig gehoopt dat alles gauw weer goedkomt met Jan Smit. Want het zeer populaire trio heeft z’n deel van de klappen ondertussen wel gehad.

Na de scheiding van Florian Silbereisen en de hartproblemen van Christoff is dit nu al de derde keer in amper twee jaar dat het ernstig misloopt voor één van de drie zangers. Fans zien een schrikwekkend patroon en hopen dat het nu stopt. “Dit is écht niet meer normaal, ‘t is alsof er een vloek rust op Klubbb3”, klinkt het bij velen.

Eurovisiesongfestival

De fans kunnen opgelucht ademhalen, want alles lijkt in orde met de zanger. Hij gaat terug aan het werk, en zal na ruim twee maanden rust op 28 januari van de partij tijdens de officiële loting voor de halve finales van het Eurovisiesongfestival. Jan Smit is één van de presentatoren van het liedjesfestival.

Meer nieuws

Meer nieuws

.