Bart Kaëll en Luc Appermont biechten uiterst gênant voorval op: “We schaamden ons dood”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Bart Kaëll en Luc Appermont beschouwen Thailand als hun tweede thuis. Ze hebben intussen al wat vrienden die er wonen en die ze regelmatig bezoeken. Zo waren Luc en Bart eens uitgenodigd op een Thais trouwfeest van een Belgische vriend. Al leidde dat bij de heren wel tot schaamrood op de wangen. Bart Kaëll vertelt de gênante, maar grappige anekdote deze week in Primo.

“Een vriend van ons die in Thailand woont, had ons uitgenodigd op zijn huwelijk met een Thaise jongedame. De helft van de gasten was dus Thai, misschien méér zelfs. Die vriend vroeg me om enkele liedjes te brengen, in het Nederlands”, begint Bart Kaëll zijn verhaal in Primo.

“Na wat aandringen – ik zag aanvankelijk het nut er niet van in – besliste ik om ‘Mooi Weer Vandaag’ te brengen. Ik wilde wat sfeer brengen en de Thai doen meezingen, althans de drie woorden van de titel. Ik begon dus met ‘mooi’ en vroeg hen om dat na te zeggen, maar niemand reageerde daarop. Ik vroeg het nog eens, maar de reactie bleef nog steeds achterwege.”

“Ik werkte mijn optreden af en achteraf sprak een dame me heel schuchter aan: ‘Meneer, weet je eigenlijk wel wat ‘mooi’ in het Thais wil zeggen?’ Toen ik nee zei, wees ze met haar vingers naar beneden en zei ze: ‘Hair there’. Haar daar, schaamhaar dus! Ik wist niet waar kruipen, we schaamden ons dood”, lacht Bart.