Heftige verhaallijn heeft gevolgen voor Adil uit ‘Thuis’: “Mensen sturen mij privéberichten met deze boodschap”

door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Na maanden met magere verhaallijnen is Nawfel Bardad-Daidj als Adil plots dé spilfiguur in ‘Thuis’. Hij krijgt het de laatste tijd hard te verduren. De kijkers leven alvast erg met Adil mee. Op fansites schrijven ze commentaren als: ‘Arme, Adil’ en ‘Dit verdriet verdient hij niet’.

“Paulien heeft hem gedumpt, Lexi vond hem te saai, Frederieke liet hem staan voor Lowie en nu lijkt hij ook een moord op zjn geweten te hebben. Andere personages hebben in ‘ Thuis’ al ergere verhalen meegemaakt, maar op dit moment heeft Adil inderdaad weinig redenen om gelukkig te zijn”, reageert Nawfel Bardad-Daidj in Dag Allemaal.

“Ook op sociale media krijg ik regelmatig privéberichten van kijkers die me laten weten hoe ze meeleven. Leuke complimenten die aangeven dat ze het verhaal geloven, maar ik blijf het toch vooral grappig vinden als fans reageren alsof Adil voor hen echt bestaat. Terwijl dat niet zo is.”

“Ik ben Nawfel, een doodgewone gast die graag en veel lacht en heel gelukkig door het leven gaat. Als ik dan lees dat men hoopt dat al dat ongeluk snel mag stoppen, denk ik alleen maar: ‘Euh?’”, lacht Nawfel.