Openhartige Klaasje deelt foto van huidinfectie: “Verdoezelde het met make-up”
Openhartige Klaasje deelt foto van huidinfectie: “Verdoezelde het met make-up”
Foto: Instagram

Klaasje Meijer van K3 is op Instagram bijzonder openhartig geweest. Je verwacht het niet, maar ook Klaasje heeft al last gehad van haar huid.

Klaasje krijgt vaak de vraag hoe ze er zo gezond en fit blijft uitzien. Tijd om open kaart te spelen, dacht Klaasje. Ze vertelde eerlijk over haar moeilijke huid. Dat viel in het verleden niet op, want voor haar optredens bij K3 kwam er de nodige make-up aan te pas. En laat dat nu net mee de oorzaak van haar huidproblemen zijn.

“Twee jaar geleden was mijn huid er slecht aan toe, door verkeerde reiniging, een slechte algemene weerstand en door het dragen van make-up bij K3”, klinkt het op Instagram. “Ik last van een bacteriële huidinfectie. Dit vond ik heel lastig en het maakte me ook ontzettend onzeker”, laat ze weten. “Door genoeg make-up kon ik het op het podium nog verdoezelen.”

Nu wil ze echter haar volgers meenemen in haar zoektocht naar een gezonde huid, gezond haar en een gezond lijf. “Jezelf verzorgen is belangrijk en ik hoop dat we tips kunnen uitwisselen met elkaar. Uiteindelijk willen we toch allemaal zo gezond mogelijk leven?”

(Foto: Instagram/Zita)

Meer nieuws

Meer nieuws

.