Nog meer drama voor Monique: “André Hazes had voor hun breuk al seks met zijn nieuwe vlam”
Nog meer drama voor Monique: “André Hazes had voor hun breuk al seks met zijn nieuwe vlam”
Foto: Instagram

De populairste zanger van de Lage Landen zorgde het voorbije weekend voor flink wat sensatie. André Hazes en Monique zouden definitief uit elkaar zijn én er zou alweer een nieuwe liefde in het leven van de zanger zijn. Maar met enkele pittige onthullingen haalt het Nederlandse weekblad ‘Privé’ het perfecte plaatje rond de ‘cleane’ breuk van André Hazes en Monique nu in één klap onderuit.

Vorig weekend barstte de bom in de Nederlandse showbizzwereld: André Hazes liet in een mededeling weten dat de relatie tussen hem en de 16 jaar oudere Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André Jr., voorgoed voorbij was. Hij bleek ook al een relatie te hebben met een andere vrouw, de 45-jarige presentatrice Bridget Maasland. Al benadrukten ze allebei krachtig dat hun romance nog pril is, én dat de relatie met Monique al voorbij was voor ze iets met elkaar begonnen.

Dat blijkt allemaal ‘lariekoek’ te zijn volgens het Nederlandse weekblad ‘Privé’. Zo zouden André en Bridget tijdens het huwelijk van presentatrice Patty Brard en haar man Antoine in 2014 al een stomend avontuurtje gehad hebben. “Ze leken als magneten tot elkaar te worden aangetrokken”, schrijft het magazine.

Wat het hele verhaal extra pijnlijk maakt, is dat Monique en Bridget eigenlijk best goede vriendinnen waren. Allebei zetten ze zich in om zwerfhonden een beter leven te geven, weet Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.