Oeps: Gert Verhulst verklapt per ongeluk groot geheim over James Cooke

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zaterdag is het eindelijk zover, dan start ‘De Battle’ op VIER. Gert Verhulst en James cooke zullen het in moeilijke uitdagingen opnemen tegen twee bekende Nederlanders. Hoe ze het er vanaf hebben gebracht zien we dus vanaf zaterdag, maar Gert heeft alvast één ding verklapt.

Gert Verhulst gaf in gesprek met Showbizztv toe dat hij tijdens de opnames van ‘De Battle’ veel gevloekt heeft. “Het was extreem zwaar”, geeft hij toe, “maar ik ben iemand die doorzet en ik heb er alles aan gedaan om de proeven tot een goed einde te brengen. En dan was het nog tegen twee Hollanders, het zou nogal gênant zijn als we daar tegen zouden verliezen!”

De opnames dateren al van augustus. Hoe Gert en James het er uiteindelijk vanaf hebben gebracht zien we dus vanaf zaterdag, maar Gert heeft alvast één ding verklapt. “Ik zou sowieso trots geweest zijn op James, ook als hij alle proeven verloren had. Maar dat ga ik alvast verklappen: dat is niet het geval. Hij heeft minstens één proef gewonnen.”

“Hij mag dat eigenlijk nog niet verklappen, maar bon, het is nu te laat”, reageert James Cooke daarop. “In elk geval, of ik nu veel gewonnen heb of niet, ik heb mijn best gedaan.”