Jan Smit moet drastische beslissing nemen wegens gezondheidsproblemen: "Mijn gezondheid gaat voor alles!"

bron: RTL Boulevard
door: Redactie
Afbeelding bron: Photo News
Het zit niet mee voor Jan Smit. De Nederlandse zanger heeft wegens ziekte een moeilijke beslissing moeten nemen. Dat laat hij weten via Instagram.

Jan Smit moet optredens cancellen, omdat hij kampt met een ernstige keelontsteking. "?Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was ik deze week niet heel actief op social media", begint Jan zijn bericht aan zijn Instagram-volgers. "Ik heb de afgelopen dagen voornamelijk thuis in bed gelegen. Na een bezoek aan mijn huisarts ben ik genoodzaakt om de concerten voor dit weekend in Wieze en Volendam te annuleren in verband met acute Laryngitis."

De zanger heeft er erg veel last van. "Dit betreft een acuut keelprobleem en maakt het onmogelijk om mezelf voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans de avonden te bezorgen waar ze recht op hebben", aldus Jan. "Het spijt mij echt enorm! Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekocht of hotelovernachtingen heeft geboekt, maar mijn gezondheid gaat voor alles!" Beide concerten worden naar een later tijdstip verplaats.

Tags jan smit