Michel Van den Brande is het kotsbeu: “Ik zal ervoor zorgen dat het hen zuur opbreekt”
Michel Van den Brande is het kotsbeu: “Ik zal ervoor zorgen dat het hen zuur opbreekt”
Foto: Photonews

Michel Van den Brande is het kotsbeu en iedereen mag het weten. In Dag Allemaal vertelde hij al eerder over zijn politieke ambities. In de Krant van West-Vlaanderen lichtte hij nu toe dat hij het toen serieus meende. “Ik doe het niet om in de belangstelling te komen”, laat Michel optekenen.

“Er loopt vandaag van alles mis in dit land, en de mensen pikken het niet langer. Er is nood aan politici die het durven te zeggen zoals het is”, zegt Michel Van den Brande. Hij is ervan overtuigd dat hij de geschikte man is om de politiek in te gaan. “Ik heb het hart op de tong en spreek de taal van de gewone man. Als mensen mij daarom een populist of opportunist willen noemen, laat ze dan doen.”

“Mijn grote mond kan van pas komen om de waarheid te zeggen en ik zou nooit beloftes doen die ik niet kan waarmaken. Wel ben ik mij ervan bewust dat ik die plannen niet alleen kan realiseren. Ik ben onervaren in de politiek, en ik ben maar tot mijn twaalfde naar school geweest.”

Dus roept Van den Brande politici op om samen met hem voor verandering te zorgen. “De kiezer werd na de laatste verkiezingen bedrogen en ik wil er in 2024 mee voor zorgen dat dit de traditionele partijen zuur opbreekt. Dus ja, het is mij menens. Met uitzondering van Gwendolyn Rutten mag iedereen mij bellen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.