André Hazes kan het na de breuk met Monique niet langer voor zich houden: “Het was een hel”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
André Hazes heeft een aantal pittige dagen achter de rug nadat bekend raakte hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Vanuit verschillende hoeken wordt nu met de vinger gewezen naar de Nederlandse zanger. In een recent interview praat hij nu openhartig over hoe hij de voorbije week heeft ervaren.

“Het waren hele heftige dagen”, vertelt André Hazes, die zaterdag via een verklaring de breuk bekendmaakte, nu. “Vooral omdat het heel negatief is opgepakt”, klinkt het. André zou er volgens Het Laatste Nieuws vooral van balen dat mensen denken dat hij Monique heeft verlaten voor een andere vrouw, al zou hij in dat geval de heftige reacties wel “heel goed begrijpen”, aldus de Nederlander. “Maar dat is niet het geval. Het is verschrikkelijk, mijn leven is een week lang een hel geweest”, geeft André openhartig toe.

De zanger zegt dat het tussen hem en Monique al maanden niet lekker ging. “Misschien al langer. We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is”, aldus André. Hoewel ze nu geen relatie meer hebben, zou hij naar eigen zeggen nog steeds van zijn ex houden. Ze was zijn eerste liefde en de twee kregen dan ook een liefdeskindje, André Junior.