Verschrikkelijke kwaal treft Willy Sommers: “Ik heb panische angsten doorstaan”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Gisterenavond was niemand minder dan Willy Sommers te gast bij Davy Parmentier in ‘Wat een Dag’. Hij praatte er wel heel openhartig over zijn hartoperatie. De populaire volkszanger gaf er eerlijk toe dat hij zich destijds “veel zorgen heeft gemaakt”.

“Ik was met de auto aan het rijden en opeens werd ik onwel achter het stuur”, begon Willy Sommers zijn verhaal gisterenavond in ‘Wat een Dag’ op VTM. “Ik dacht dat ik suiker nodig had en stopte om een wafel te eten en een cola te drinken, maar het ging niet over.”

De dag nadien ging de zanger naar de huisdokter, maar “alles was in orde”, vertelt Willy. Hij werd wel meteen doorverwezen naar een cardioloog. Die zag ritmestoornissen in de linkerbovenkamer van het hart en stelde voor om een cryoablatie uit te voeren, weet Het Laatste Nieuws.

Eind goed al goed voor Willy dus, maar toen hij naar het operatiekwartier werd gebracht had hij naar eigen zeggen toch even een opstoot van panische angst. “Wat als dit slecht afloopt? Ik ben met niks in orde qua testament en dergelijke”, bedacht Willy zich toen. “Ik heb me toen echt zorgen gemaakt.”