Gert Verhulst doet eerlijke bekentenis: “Ik heb toen veel gevloekt, het was extreem zwaar”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Aanstaande zaterdag start 'De Battle' op VIER. James Cooke en Gert Verhulst verdedigen ons land tijdens de interland België - Nederland. Daarin zullen we Gert Verhulst onder andere zien koorddansen, en hij waagt zich ook aan Ierse dans.

De opnames van ‘De Battle’ dateren al van in augustus, de volgende vier weken krijgen wij het resultaat van hard labeur te zien. Gert Verhulst geeft toe dat hij veel gevloekt heeft tijdens de opnames. Dat zei hij in gesprek met Showbizztv.

“Ik heb mijn knieën moeten laten opereren en ik heb een hernia, en dat komt allemaal door dat programma. Het is echt een heel vervelend programma geweest eigenlijk”, geeft Gert toe. “Maar het is wel de moeite om naar te kijken.”

“We hebben ons heel hard geamuseerd, maar we hebben ook heel hard gevloekt”, gaat Gert verder. “De opdrachten die we moesten doen waren echt zwaar. Het was heel hard, en we waren heel blij toen die vier afleveringen erop stonden. De mensen die kijken naar het programma kijken zullen wel merken waarom. Het is heel, heel extreem zwaar geweest.”

“Vooral de Ierse dans was voor mij heel moeilijk. Ik woog tien kilo te veel. Het is heel belastend voor de knieën en de rug, en die zijn er dan ook aan gegaan. Om te zien of ik in deze opdracht geslaagd ben, zullen de mensen moeten kijken…”, besluit hij.