Opvallende conclusie over Julie Vermeire na 'Dancing with the Stars': “Zij zijn jaloers op haar”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Julie Vermeire is zonder twijfel dé revelatie van het tweede ‘Dancing with the Stars’-seizoen. Met haar natuurlijke, spontane charme heeft de dochter van Jacques Vermeire een groot deel van televisiekijkend Vlaanderen ingepakt. ‘A star is born’, valt nu te lezen op de sociale media.

In televisiekringen wordt dan ook druk gepraat over de dochter van Jacques Vermeire. Heel wat kenners zijn ervan overtuigd dat ‘Dancing with the Stars’ haar Grote Doorbraak heeft betekend en dat we Julie nog heel vaak op tv zullen zien.

Ze wordt vergeleken met een andere bekende ‘dochter van’: Olga Leyers. Slechts een jaartje ouder dan Julie. Zij wist zich in korte tijd moeiteloos op te werken tot een vertrouwd tv-gezicht met een geheel eigen uitstraling. "Net zoals Olga heeft meegemaakt, zijn nu ook heel wat BV’s jaloers op Julie Vermeire", zegt een media-expert.

Achter de schermen van ‘Dancing with the Stars’ klinkt het in ieder geval dat Julie Vermeire iedereen bij de zender heeft verrast met haar verfrissende deelname: “Julie beschikt over zeldzame gaven, aangeboren talenten. Ja, verschillende positieve zaken springen bij haar in het oog.”