Victor en Line doodeerlijk over hun huwelijk: "Dat was een dieptepunt"
Victor en Line doodeerlijk over hun huwelijk: "Dat was een dieptepunt"
Foto: VTM

Victor van Meerten en Line Verckist zijn exact één jaar getrouwd. Het enige nog overblijvende echtpaar uit het jongste seizoen van Blind getrouwd heeft intussen zelfs een tweede trouwfeest gegeven.

Line en Victor zijn het enige koppel uit het voorbije seizoen van 'Blind Getrouwd' dat effectief nog getrouwd is. Ze wonen intussen samen en trekken eind november voor twee weken naar Jordanië en Israël. “Dat wordt een beproeving”, zegt Victor in Story. “We zijn nog nooit zo lang samen op vakantie geweest.”

De twee blikken in Story terug op het begin van hun huwelijk. “In het begin miste ik Victor niet als ik hem een tijdje niet zag”, zegt Line. “Maar als ik hem nu een dag niet zie, moet ik afkicken. Ik heb wel meer tijd nodig gehad van Victor om de liefde te laten groeien. Ik schrik er soms van dat het uiteindelijk gelukt is tussen ons.”

Victor zegt dat de twee na het beslissingsmoment in het programma net zo goed hadden kunnen stoppen. “We hebben het nog lang een kans gegeven en de nieuwjaarsperiode was een dieptepunt, maar we hebben ons herpakt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.