Andy Peelman onthult zeer traumatische ervaring: “Ik ben toen flauwgevallen”
Andy Peelman onthult zeer traumatische ervaring: “Ik ben toen flauwgevallen”
Foto: Photonews

Andy Peelman onthult in weekblad Primo zijn grootste angsten. Hij vertelt openhartig over een traumatische ervaring waarbij hij zelfs is flauwgevallen.

Andy Peelman heeft enorm veel schrik van spinnen, maar dat is niet het enige dat hem veel angst inboezemt. Ook tandartsen zijn niet zijn beste vriend. “Ik vergeet nooit het moment dat ik die ene wijsheidstand heb laten trekken,” rakelt Andy de traumatische ervaring op in Primo.

Het begon al goed toen Andy een half uur te laat arriveerde op de afspraak en toen moest hij nog plaatsnemen in “die martelstoel”. Toen hij zijn mond opendeed was het enige wat de tandarts zei: “Oei, oei, oei.” “Als er iets is dat ze niet mogen doen, dan is het wel negatieve commentaar geven als ze aan mij bezig zijn. Dan word ik nog nerveuzer,” geeft Andy Peelman toe in Primo.

Het ‘gekoter’ in zijn mond wist Andy Peelman te doorstaan, maar nadien moest de wonde nog dichtgenaaid worden. Dat was er teveel aan voor de acteur. “Dat heb ik niet meer bewust meegemaakt. Ik was ondertussen al flauwgevallen,” geeft Andy Peelman toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.