Koen Wauters doet eerlijke bekentenis over relatieproblemen: "Afstand tussen Valerie en mij"
Koen Wauters doet eerlijke bekentenis over relatieproblemen: "Afstand tussen Valerie en mij"
Foto: Photonews

De nieuwe plaat van Clouseau, Tweesprong, ligt sinds vrijdag in de winkelrekken. Het is een bijzonder persoonlijke plaat geworden. “Ik wilde deze keer teksten die aan de ribben bleven plakken”, zegt Koen Wauters in Dag allemaal. Ook relatieproblemen gaat hij niet uit de weg.

Koen zingt in enkele songs over koppels die uit elkaar groeien. Dat is niet helemaal verzonnen, geeft hij toe in Dag allemaal. “Het zit nog heel goed tussen Valerie en mij. Maar als je zeventien jaar bij elkaar bent, zitten daar ups en downs bij. Die mindere periodes hebben wij ook gehad, absoluut. Maar gelukkig zijn er meer ups dan downs.”

“We zweven niet meer constant boven de grond van verliefdheid”, zegt Wauters verder in het interview nog eens. “Zo is het leven niet. Zeker niet als je zoveel jaren bij elkaar bent. Natuurlijk is er al eens ruzie, dat gebeurt in elk huishouden. Soms ben ik te veel aan het werk en is er wat meer afstand tussen ons. Dan moet je allebei willen werken aan de relatie om elkaar terug te vinden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.