Goed nieuws voor boze kijkers: Makers van 'Familie' willen dit personage laten terugkeren
Goed nieuws voor boze kijkers: Makers van 'Familie' willen dit personage laten terugkeren
Foto: Medialaan

Christophe Stienlet speelde in ‘Familie’ de bedrieglijke Johan. Hij kon Benny en Robyn ervan overtuigen een benefiet te organiseren voor zijn ‘zieke’ zoon Rikske. Zijn passage als Johan in ‘Familie’ is voorbij, maar lokt nog steeds scherpe reacties uit.

“Johan is als een dief in de nacht vertrokken nadat hij de kassa van de benefiet had leeggeroofd, maar er wordt in de reeks nog veel op hem gevloekt. Mijn opnamen zijn achter de rug, al hebben de makers me wel gevraagd of ik te vinden ben voor een eventuele terugkeer. Natuurlijk zie ik dat zitten, en de kijkers wellicht ook. Die vinden het onrechtvaardig dat Johan lijkt weg te komen met zijn diefstal”, zegt Christophe Stienlet in Dag Allemaal.

“Ik word op straat geregeld aangeklampt door boze kijkers die het verschil niet zien tussen fictie en realiteit. Het is toch wel schrikken als iemand je in de supermarkt toesnauwt: ‘Dat jij nog durft buiten te komen, ben je niet beschaamd!’”

“Ik wist eerst niet waar die man het over had, maar toen hij eraan toevoegde dat je geen geld steelt van een goed doel, viel mijn frank”, gaat Christophe verder. “Ik probeerde hem nog te overtuigen dat ik een rol speel, maar hij blafte me koud toe: ‘Als je dat zo overtuigend kan spelen, moet het ook wel ín jou zitten.’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.