Isabelle A is boos op VTM na bedenkelijke stunt: “Ze mogen de factuur nog verwachten!”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Isabelle A had zich haar passage in ‘Wat een Dag’ op VTM wel anders voorgesteld. De zangeres had naar eigen zeggen totaal niet verwacht dat ze zou overgoten worden met chocolade. Deze stunt had grote gevolgen: haar chique jurk en peperdure extensions zijn compleet naar de vaantjes. “Had ik geweten wat me te wachten stond, ik had wel iets anders aangetrokken”, zucht de zangeres.

B? Isabelle A’s platen?rma CNR spreekt men gespierdere taal dan de zangeres zelf. “Het is jammer dat Davy (Parmentier) op de kap van z?n gasten probeert te scoren. Isabelle dacht ze haar bang wilden maken en dat ze op het laatste moment zouden stoppen, maar niet dus. We hebben ons achter de schermen ontzettend boos gemaakt.”

“Wat als ze na ‘Wat Een Dag’ nog een professionele afspraak had gehad? Ze heeft een halfuur moeten douchen, dus haar make-up was weggewassen en haar haar lag niet meer in de plooi. En haar hairextensions zijn hierdoor naar de vaantjes. Dat had deels vermeden kunnen worden als we vooraf op de hoogte waren geweest. Ze mogen bij VTM de factuur nog verwachten.”

Bij VTM reageren ze dat de stunt met het chocoladebad was geregeld met Isabelle en haar management. Isabelles manager is nochtans formeel: “Er was helemaal niks afgesproken met ons. We gingen hier geen drama van maken, maar dat ze nu ook nog eens durven te beweren dat we dit wél vooraf wisten, dat vinden we helemaal niet netjes.”