Spoiler! “Dit wordt de nieuwe slechterik in ‘Familie’”

bron: ShowbizzTV
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Vanaf 18 december zullen we actrice Ann Van den Broeck als Kathleen Moens in de populaire VTM-soap ‘Familie’ te zien krijgen. Het lijkt erop dat met deze nieuwkomer meteen een nieuwe slechterik bekendgemaakt is.

“Het was al een heel blij weerzien met Kürt Rogiers”, vertelt Ann aan Showbizztv. Zestien jaar geleden stonden de twee nog samen op de set van ‘Spoed’. Nu zal Ann ook te zien zijn in ‘ Familie’, zo blijkt uit een interview met ShowbizzTV. “De fijne collega’s waarmee ik zal mogen samen spelen gaven toch wel de doorslag om volmondig ‘ja’ te zeggen”, klinkt het nog bij Ann.

Ann Van den Broeck heeft als het ware een abonnement om een slechterik te spelen, mogelijk is dat in ‘ Familie’ dan ook weer het geval. “Lars, Veronique en Kathleen hebben een verleden”, verklapt de actrice ook. Of er dan misschien opnieuw iets zou kunnen bloeien tussen Kathleen en Lars, vragen we ons nu allemaal af. “Daar kan ik nog niets over zeggen”, aldus de actrice. “Ik ga wel het een en ander door elkaar schudden”, klinkt het veelbelovend.