Sylvie De Bie heeft een ingrijpende beslissing genomen: Dit is er aan de hand
Sylvie De Bie heeft een ingrijpende beslissing genomen: Dit is er aan de hand
Foto: Medialaan

Sylver bestaat in 2020 exact 20 jaar en naar aanleiding van die verjaardag kondigt zangeres Sylvie De Bie ook trots de lancering van een gloednieuwe live show aan. De show zal ‘The Sylver Lining Tour – 20 years’ gedoopt worden.

In haar nieuwe live show zal Sylvie De Bie al haar grootste hits én een heel pak nieuwe singles brengen. Die nieuwe nummers staan alvast klaar voor 2020, en zullen verschijnen in samenwerking met niemand minder dan Regi.

In het universum van de Belgische dancemuziek bekleedt Sylver sowieso een speciaal plekje, wet ook de Showbizzsite. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van meer dan 2 miljoen albums. Tijd dus voor een feestelijke terugblik én een pak verrassingen voor het komende jaar.

Je kan je verwachten aan een opzwepende live show met klassiekers als ‘Turn The Tide’, ‘I Hate You Now’ en ‘Foreign Affair’, aangevuld met een heleboel verbluffende visual effects, een eigen technische set én decor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.