Actrice verklapt al dat er nog wat staat te gebeuren in ‘Familie’: “Er wordt het één en ander door elkaar geschud”
Actrice verklapt al dat er nog wat staat te gebeuren in ‘Familie’: “Er wordt het één en ander door elkaar geschud”
Foto: VTM

Er staat nog wat te gebeuren in ‘Familie’. Dat verklapt de nieuwkomer, Ann Van den Broeck, in gesprek met de Showbizzsite.

Vanaf 18 december zien we Ann Van den Broeck als Kathleen Moens in ‘Familie’. Zal zij in ‘Familie’ de nieuwe slechterik spelen? Showbizzsite had een gesprek met haar. “Het is een heel fijn personage. Kathleen doet aan marketing, en komt zo in aanraking met de brouwerij”, zegt Ann. Het personage zal vaak met Lars te zien zijn.

In de webreeks ‘Spoorloos ‘88’ die deze zomer werd uitgezonden, over de jonge Veronique en de jonge Lars, was ook een jonge Kathleen te zien. Ann zal de volwassen versie van Kathleen spelen. “Lars, Veronique en Kathleen hebben een verleden. Ze hebben samen op school gezeten.” Gaat er misschien terug iets bloeien tussen Kathleen en Lars? “Daar kan ik niks over zeggen”, lacht Ann.

Ann wil ik ook nog niet verklappen of ze een brave of een slechte rol zal spelen. “Ik ga misschien wel dingen door elkaar schudden. Dat kan misschien wel gebeuren”, geeft ze toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.