Niels Destadsbader heeft drastisch besluit genomen na vreselijke ervaring: “Dat nooit meer”
Niels Destadsbader heeft drastisch besluit genomen na vreselijke ervaring: “Dat nooit meer”

In een interview in Humo vertelt Niels Destadsbader hoe belangrijk geld in zijn leven is. “Het is niet mijn drijfveer, wel een middel om dingen mee te kunnen doen”, vertelt hij. Niels heeft ooit één keer iets puur voor het geld gedaan, maar dat werd een zeer onaangename ervaring.

“Bij mijn overstap van de VRT naar VTM, vijf jaar geleden, heeft geld totaal geen rol gespeeld. Had de VRT programma’s voor me gehad, dan was ik gebleven, zelfs al hadden ze me maar de helft betaald van wat ik nu bij VTM verdien”, zegt Niels Destadsbader in Humo.

“Met de hand op het hart: ik heb in mijn leven nog nooit iets enkel en alleen voor het geld gedaan. Ja, één keer, een jaar of vijf geleden, heb ik eens acte de présence gegeven in een discotheek. Het werd zeer goed betaald, maar ik voelde me een aapje in een dierentuin: mensen riepen in mijn oor, morsten bier op mij, namen me vast om een selfie te maken…”

“Ze hadden het gevoel dat ze alles mochten, ook de organisatoren, ‘want we hebben je er goed voor betaald’. Ik voelde me daar achteraf zo slecht bij dat ik mezelf heb beloofd om zoiets nooit meer te doen. Ik krijg iedere week wel zo’n aanvraag, en ik zou dan op één avond verdienen waar ik anders een paar weken voor moet werken, maar ik pas er met plezier voor”, aldus Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.