Er is een nieuwe, spraakmakende verhaallijn op komst in ‘Familie’: “Er staat met hen vanalles te gebeuren”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
‘Familie’ heeft sinds deze week een nieuwe begingeneriek. Deze nieuwe intro maakt de tongen echt wel los onder trouwe fans van de soap. Uit de beelden kunnen namelijk al enkele conclusies getrokken worden. Al dan niet terecht…

Zo zijn Gloria en haar dochter Inez wel in de serie te zien, maar níet in de nieuwe begingeneriek. Dus denk je: Peter en Gloria blijven niet samen, ook al wil Peter de familie van Gloria heel graag ontmoeten. De Bomma heeft Peter enkele weken geleden zelfs letterlijk gezegd dat hij en Gloria volgens haar niet bij elkaar passen.

Patsy Van der Meeren, de actrice die Gloria vertolkt, heeft bovendien een hele tijd geleden al verteld dat ze een tijdelijk contract bij ‘ Familie’ heeft en dat haar rol als Gloria dus slechts tijdelijk is. Al hoopt Patsy wel dat dit wordt herbekeken, zodat ze tóch langer in ‘ Familie’ mag blijven. Maar daarover bestaat vooralsnog geen duidelijkheid. Laat ons zeggen dat de kans groot is dat Gloria binnen afzienbare tijd de serie zal verlaten.

Heel binnenkort begint er trouwens een nieuwe, opzienbarende verhaallijn rond Gloria en Peter... Hoe dan ook, dat nieuwe begin?lmpje van ‘ Familie’ geeft veel stof tot nadenken en gissen en... afwachten!