Lindsay heeft er genoeg van en spelt haar broer Christoff de les: "Besef dit toch eens"
Lindsay heeft er genoeg van en spelt haar broer Christoff de les: "Besef dit toch eens"
Foto: Photonews

Christoff kan na enkele beladen weken terug ademen. Door de bijwijlen verstikkende combinatie van het lichamelijk en geestelijk uitputtende ‘Dancing with the Stars’ en een overvolle concertagenda belandde de zanger in een zware dip. Zijn zus Lindsay maakt zich zorgen.

In Dag Allemaal spreekt Lindsay haar broer Christoff streng toe. Hij neemt soms te veel hooi op zijn vork. “Christoff doet wat hij wil natuurlijk. Maar ik druk ’m toch al eens op het hart dat hij wat meer moet leren genieten, ja. Ons mama heeft recent ook een zware rugoperatie ondergaan. Dat doet je nog meer beseffen hoe fragiel het leven is”, aldus Lindsay.

Al beseft Lindsay dat haar broer veel boekingen en aanvragen niet zomaar kan weigeren. “Maar soms moet het wel, om je eigen gezondheid niet in gevaar te brengen. Dat zou je toch moeten voorkomen in de toekomst”, waarschuwt ze haar broer.

Christoff heeft naar eigen zeggen nog nooit zo diep gezeten als de voorbije weken. Lindsay heeft daar zo haar eigen gedacht over. “’t Was eigenlijk gekkenwerk”, zegt ze. “Elke dag vier uur in de auto richting repetities, de fanreis tussendoor, en dan nog al die optredens...”

Meer nieuws

Meer nieuws

.