K3’tje Klaasje Meijer doet pijnlijke bekentenis: “Het was zo’n heftige en onzeker periode”
K3’tje Klaasje Meijer doet pijnlijke bekentenis: “Het was zo’n heftige en onzeker periode”
Foto: Photonews

Groot feest voor de meisjes van K3. Klaasje, Hanne en Marthe namen 4 jaar geleden de fakkel over. Klaasje Meijer deelde naar aanleiding van die verjaardag een emotioneel bericht via Instagram.

Een verjaardag is al eens een emotionele gebeurtenis. Vraag maar aan Klaasje Meijer. Woensdag vierden zij en haar twee collega’s Hanne en Marthe, dat ze dag op dag vier jaar geleden tot de nieuwe K3 werden gekroond en Karen, Kristel en Josje opvolgden.

“Het is zo bijzonder dat wij dit alles vandaag al vier jaar mogen doen. Ik ben ongelofelijk trots en blij dat het allemaal zo goed voelt!”, schreef de blondine op Instagram. Maar hoe fijn het nu ook aanvoelt voor Klaasje, het begin bleek echter moeilijk voor haar.

“Het begon met een heftige periode: extreem overdonderd tijdens de finale, een paar verhuizingen, “zoekende zijn”, onzekerheid, bang voor oordelen, alle ogen zijn op je gericht, er kwam zoveel op me af, echt een rollercoaster.”, geeft ze toe. Vier jaar later ervaart Klaasje vooral nog “positieve energie”.

Ze sluit haar bericht graag af met een dankwoord voor haar collega’s van K3. “Lieve Hanen en Marthe, vooral jullie wil ik bedanken voor alle fijne momenten, alle bijzondere momenten, de hilarische momenten en gewoon alles wat wij drietjes samen delen”, aldus Klaasje.

https://www.instagram.com/p/B4hQ7oqB-To/

Meer nieuws

Meer nieuws

.