VTM

Het gaat niet goed met VTM-gezicht Jens Dendoncker: “Mijn lijf wil niet meer mee”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Jens Dendocker heeft een voorstelling van zijn show ‘Bang van Dendoncker’, die vanavond in Vilvoorde zou plaatsvinden, noodgedwongen afgelast omwille van gezondheidsredenen. De komiek heeft sinds kort ontzettend veel last van epilepsie-aanvallen.

“Met spijt in het hart moet ik de show uitstellen. Mijn lijf wil eventjes niet meer mee”, laat Jens Dendoncker weten via Facebook. De ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-presentator is altijd eerlijk geweest over zijn strijd met epilepsie. Hij vertelde eerder al dat hij ongeveer één keer per drie weken een aanval krijgt. Nu is de situatie duidelijk verergerd, meldt Het Laatste Nieuws.

Zijn show, die normaal gisterenavond in het cultureel centrum in Vilvoorde zou worden opgevoerd, wordt daarom verplaatst naar 26 februari 2020. Dat laat Jens weten via Facebook. De komiek verontschuldigt zich ook bij zijn publiek. “Ik hoop jullie alsnog eind februari te treffen”, klinkt het.

In de talrijke reacties onder het bericht laten de fans van Jens alvast weten begrip te hebben voor de situatie. “Veel beterschap. Je gezondheid komt op de eerste plaats”, stellen zij unaniem.