Celien Deloof over haar relatiebreuk: “Anders was het een bittere vechtscheiding geworden”
PMN
Celien Deloof over haar relatiebreuk: “Anders was het een bittere vechtscheiding geworden”
Foto: Photonews

Celien Deloof (26) heeft na negen jaar een punt gezet achter haar relatie met Nico. Het was voor beiden een zeer pijnlijke beslissing.

“Eigenlijk hadden Nico en ik onze scheiding nog even in alle rust zelf willen verwerken, maar we merkten dat sommigen iets begonnen te vermoeden. Om speculaties te vermijden, hebben we het nieuws dan maar vroeger dan gepland bekendgemaakt”, legt Celien Deloof uit in Dag Allemaal.

“We gaan in goede verstandhouding uit elkaar en dat maakt het eenvoudiger dan wanneer je in een bittere vechtscheiding belandt. We hopen ook dat we onze scheiding in alle sereniteit kunnen afronden.”

“Over de oorzaak hebben Nico en ik afgesproken om daar niet over te weiden. Ook al omdat we daar zelf niet echt een plausibel antwoord op hebben. Er waren voor ons allebei signalen waardoor we merkten: het is niet meer zoals het negen jaar geleden was. Maar de details doen niet ter zake.”

“Op een bepaald moment zijn er wat ergernissen ontstaan. Dat hebben we eigenlijk gelijktijdig bij elkaar ter sprake gebracht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.