Jelle Cleymans heeft zeer ontroerende boodschap voor zijn pasgeboren nichtje Romy: “Daar kan jij misschien wel het verschil maken”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jelle Cleymans heeft er sinds gisteren een nichtje bij. Zijn zus Clara is opnieuw mama geworden.

De baby kreeg de naam Romy. “Liefste Romy, vers nichtje van mij, wees welkom onder ons! “Ons” is een familie van muzikanten, acteurs, grappenmakers en sloddervossen; dat kon haast niet beter”, schrijft Jelle Cleymans op zijn Instagram.
 
“Je bent wel beland in een wereld waar nog wat werk aan is - niet iedereen is even lief voor elkaar - maar misschien kan jij het verschil binnen een paar jaar wel maken. Ik heb daar een goed oog in. 
Je gaat hier zo ongelofelijk veel plezier beleven!” 

“Maar je gaat ooit ook ongetwijfeld diep verdriet ervaren. Dat hoort erbij. Als dat gebeurt, weet dan dat ik er altijd voor je zal zijn. En al hadden m’n schouders wat breder kunnen zijn; voor kleine meisjes is er plaats genoeg om er op uit te komen huilen.”

“Bij me thuis zal er altijd lekkere kamillethee met honing op je staan wachten. En een luisterend oor. En een poging tot wijze raad; die jij dan vooral lekker rebels moet negeren. Nu al hopeloos weg van je,
en dat blijft immer zo.

Dikke kus,

de nonkel

Ps. geef een dikke kus aan jouw warme, toegewijde en oogverblindende mama. De beste zus van de wereld. En aan jouw papa. Een betere gids in het leven ga je niet vinden."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liefste Romy, vers nichtje van mij, wees welkom onder ons! “Ons” is een familie van muzikanten, acteurs, grappenmakers en sloddervossen; dat kon haast niet beter. Je bent wel beland in een wereld waar nog wat werk aan is - niet iedereen is even lief voor elkaar - maar misschien kan jij het verschil binnen een paar jaar wel maken. Ik heb daar een goed oog in. Je gaat hier zo ongelofelijk veel plezier beleven! Maar je gaat ooit ook ongetwijfeld diep verdriet ervaren. Dat hoort erbij. Als dat gebeurt, weet dan dat ik er altijd voor je zal zijn. En al hadden m’n schouders wat breder kunnen zijn; voor kleine meisjes is er plaats genoeg om er op uit te komen huilen. Bij me thuis zal er altijd lekkere kamillethee met honing op je staan wachten. En een luisterend oor. En een poging tot wijze raad; die jij dan vooral lekker rebels moet negeren. Nu al hopeloos weg van je, en dat blijft immer zo, dikke kus, de nonkel Ps. geef een dikke kus aan jouw warme, toegewijde en oogverblindende mama. De beste zus van de wereld. En aan jouw papa. Een betere gids in het leven ga je niet vinden.

Een bericht gedeeld door Jelle Cleymans (@jellecleymans) op