Gordon neemt zeer radicale beslissing na drank- en drugsverslaving: “Een definitief afscheid”

bron: HLN
door: Redactie
Gordon Heuckeroth
Afbeelding bron: Instagram @gordonheuckeroth
De net afgekickte presentator Gordon heeft een radicale beslissing genomen. Dat heeft hij vandaag laten weten in een video op sociale media.

Gordon gaat zijn villa in Blaricum te koop zetten. De presentator heeft zijn leven volledig omgegooid en is van mening dat zijn verblijf tot het verleden behoort. “Het is tijd voor verandering”, klinkt het.

De vraagprijs is nog niet bekend. Gordon telde zelf 1,2 miljoen euro neer voor het huis, dat acht kamers telt en een woonoppervlakte heeft van 471 vierkante meter. De woning is ook voorzien van een zwembad met bar, een gym en een keuken.

Nieuwe start

Eind juli maakte Gordon in een statement bekend zich op te laten nemen in een afkickkliniek. De presentator, die in zijn biografie liet optekenen met enige regelmaat cocaïne te gebruiken, noemde zijn keuze “heftig, maar de enige juiste beslissing”.

En nu is het dus tijd voor nog meer veranderingen. Bij die nieuwe start, hoort ook een nieuw huis, zo stelt Gordon. “Dus hij staat te koop, vanaf volgende week.” De presentator laat verder weten twintig mooie jaren te hebben gehad in zijn stulpje en zal de herinneringen blijven koesteren.

Tags gordon