Gunther Levi zet de puntjes op de i: "Ik heb daar totaal niets mee te maken"

bron: Primo
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Gunther Levi is gelukkig samen met Charlotte Nollet. De vrouw van Gunther treedt tegenwoordig meer uit de schaduw.

Charlotte Nollet kan heel mooi schilderen. Ze heeft zelfs een eigen tentoonstelling lopen in Knokke. Maar daar komt ook heel wat kritiek op.

Er zijn kwatongen die beweren dat Charlotte dat mag doen omdat ze de vrouw is van Gunther Levi. "Mensen staat zo snel klaar met hun kritiek", reageert Charlotte in Primo. "Onwaarschijnlijk. De meeste mensen vinden mijn schilderijen wel mooi, ik heb ze geschilderd uit emotie. Vind je ze niet mooi, geen probleem, dat blijven we goede vrienden. Bovendien zullen er altijd mensen zijn die mijn schilderij mooi vinden, maar ze afkraken omdat ik de vrouw van Gunther Levi ben. Daar kan ik echt niet van wakker liggen."

"Charlotte is nooit ergens binnengestapt met de woorden 'ik ben de vrouw van", pikt Gunter in. "Ik heb er niets mee te maken dat ze mag tentoonstellen in Knokke. Wie dat beweert is aan het zeveren. Ik ken zelf helemaal niets van kunst. Ach, er zullen altijd criticaster zijn."

"Dat haar werk een kopie is of zo van die dingen. Tja, alles is al uitgevonden, hé. Dat is in de muziekwereld zo en in die van de kunst ook. Je hebt alleen je doek, je verf en je borstels. Daar moet je het dan mee doen en de mogelijkheden zijn niet eindeloos."