Er moet Jacques Vermeire iets van het hart over zijn dochter Julie: "Ik geef het toe"
Er moet Jacques Vermeire iets van het hart over zijn dochter Julie: "Ik geef het toe"
Foto: Photonews

Ze heeft er tot de voorlaatste aflevering op moeten wachten, maar zondagavond zat Jacques Vermeire op de eerst rij om te supporteren voor zijn dochter Julie tijdens de halve finale van ‘Dancing with the stars’. “Ik ben heel erg onder de indruk van wat mijn dochter allemaal doet”, klinkt het.

“Het is misschien de eerste keer dat ik hier ben, maar ik kijk iedere week trouw naar ‘Dancing’ om mijn dochter aan het werk te zien”, zegt Jacques Vermeire. “En ik moet het eerlijk toegeven: ik ben zwaar onder de indruk van de dansprestaties van mijn dochter. Ze doet dat echt fantastisch.”

“Ik weet wel van vroeger dat ze toen ook al eens graag danste, maar wat ze hier doet... Nee, da’s van een andere orde. Vroeger zeiden de mensen altijd dat Julie ‘de dochter van’ is, maar ik voel mij nu ‘de papa van’. Ja, echt waar”, klinkt het bij Jacques.

“Vanavond is het ook extra speciaal, want ik heb een van de nummers mogen kiezen waarop Julie gaat dansen. Ik heb iets tofs gekozen van Jennifer Lopez waarvan ik weet dat mijn dochter het ook graag hoort.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.