VTM

Evelien en Nicolas nemen een opvallend besluit over hun kinderwens

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen stapten drie jaar geleden in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’. Het afgelopen jaar beviel Evelien van hun eerste kindje, Xander. Evelien en Nicolas hebben een besluit genomen over hun kinderwens.

De eerste babymaanden waren bijzonder mooi maar hectisch, vertelt Evelien Baten in Story. “Een kind in je leven verandert toch veel”, zegt Evelien. “Nicolas en ik steken al onze tijd in Xander, hij bepaalt ons bioritme. De eerste maanden was ik ook heel erg zoekende. Je krijgt via zoveel kanalen informatie dat je het op den duur niet meer weet.”

De geboorte van Xander heeft hun relatie beïnvloed. “In het begin draait alles rond de baby en heb je minder tijd voor elkaar. Bovendien ben je jezelf niet door de hormonen en de vermoeidheid. Blijven praten is echt nodig. Ik sta ook meer op mijn strepen sinds Xander er is. Nicolas heeft het beste met ons kind voor, maar soms kan ik het niet laten om opmerkingen te geven”, lacht Evelien.

Evelien laat in Story ook nog weten dat zij en Nicolas nadenken over een tweede kindje. “We willen graag, ja, maar er staat geen termijn op. Twee kleine kinderen achter elkaar lijkt me zwaar, maar je bent ook snel uit de luiers.”