Greta Thunberg zet ze op hun plaats: "Zo kan ik die boze klimaatontkenners angst bezorgen"
PMN
Greta Thunberg zet ze op hun plaats: "Zo kan ik die boze klimaatontkenners angst bezorgen"
Foto: Photonews

Greta Thunberg heeft al heel wat kritiek over zich heengekregen. En de kritiek op de 16-jarige klimaatactiviste lijkt maar niet te stoppen.

Naar aanleiding van Halloween haalde Greta Thunberg een grapje uit met haar volgers. Ze postte op Twitter een foto van zichzelf. In plaats van zich te verkleden bleef ze gewoon zichzelf. "Vandaag is het Halloween. Wij vieren dat niet in Zweden, maar ik wilde toch een poging doen. Blijkbaar hoef ik me niet eens te verkleden om boze klimaatontkenners angst in te boezemen”, schreef ze erbij.

Heel wat mensen vonden het leuk wat Thunberg deed, maar opnieuw kwam er ook weer de kritiek. "Het spijt me dat ik het moet zeggen, Greta, maar eigenlijk ben jij net een klimaatontkenner. Jij gelooft dat het klimaat nooit veranderd is en ook niet hoort te veranderen, maar dat is gewoon altijd al zo geweest. Dat is de reden waarom Noord-Amerika niet meer bedekt is met kilometers ijs."

Greta Thunberg vertoeft momenteel in Noord-Amerika. Daar is ze om de klimaattop bij te wonen in Chili. Al werd die wel afgelast door de sociale onrust in het land.

Meer nieuws

Meer nieuws

.