Cath Luyten openhartig: “Toen Frank dat zei, wist ik meteen dat het moeilijk zou worden”
PMN
Cath Luyten openhartig: “Toen Frank dat zei, wist ik meteen dat het moeilijk zou worden”
Foto: Photonews

Eind vorig jaar maakten Cath Luyten en Frank Raes bekend dat ze een punt gezet hadden achter hun relatie. Niemand had het zien aankomen.

Cath Luyten is openhartig over haar relatiebreuk. “Ik weet nog precies wanneer mijn huwelijk in mijn hoofd een probleem is geworden’, citeert Dag Allemaal haar in De Morgen. “Dat gebeurde vier jaar geleden, toen Frank en ik in Antwerpen een appartement aan het bezichtigen waren. Het was een ruime, lichtrijke flat, met een prachtig zicht op de Schelde.”

“Echt het soort appartement waar ik al mijn hele leven van droomde. Terwijl ik de woonkamer aan het bekijken was, hoorde ik Frank ineens zeggen: ‘Ja. Hier wil ik oud worden.’ Ik ben toen in paniek geschoten. Ik dacht: ‘Oud worden? Ho maar, daar zijn we nog lang niet aan toe. Ik zit nog maar in de helft van mijn leven. Ik ben nog niet klaar om al naar het einde te hobbelen.” 

“Het was de allereerste keer dat het leeftijdsverschil tussen Frank en mj zich zo duidelijk manifesteerde’, gaat Cath verder. “Het was plots zonneklaar dat we allebei in een totaal verschillende fase van ons leven zaten. En dat het ontzettend moeilijk zou worden om nog dezelfde plannen en dromen te delen. We hebben dat appartement aan de Schelde gekocht, maar ik heb mij er nooit écht gelukkig gevoeld. Frank en ik zijn er stilletjes - en af en toe wat minder stilletjes - uit elkaar gegroeid."

Meer nieuws

Meer nieuws

.